Ökkaş GÜMÜŞER Ortaokulu

Vizyon: Bilimin ve bilginin baş döndürücü bir hızla değiştiği çağımızda; maddenin esiri olmayan, Bilgiyi insanlığa hizmet amacıyla kullanan ve geliştiren, manevi değerleriyle içiçe olan çocukların hayata hazırlandıkları model bir okul olmak.

Misyon: Geçmişiyle güçlü bağlar kuran, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan ve yaşayan, sorumluluklarının bilincinde, Türkçeyi güzel kullanan, ülke ve dünya sorunlarına karşı duyarlı, sanata, spora değer veren, Eğitimi sadece sınıf geçme ve meslek edinme kaygısı olarak görmeyen; kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık, paylaşmayı bilen, büyüklerine saygı, küçüklerine şefkat ve merhametle yaklaşan çocuklar yetiştirerek, Onları bir üst öğrenime ve hayata hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Sabah- 07:20/13:00 Öğle- 13:10/18:50
Isınma: Merkezi Doğalgaz
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: HENTBOL
Bilimsel Etkinlikler: BİLİMSEL ARAŞTIMA VE MAKALE YAZMA BECERİLERİ
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK

WEB - https://okkasgumuserortaokulu.meb.k12.tr

Adres - TEKEREK MAH. 94021. SK. ÖKKAŞ GÜMÜŞER ORTAOKULU BLOK NO14 ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Tekerek Mah. 94021. Sk. No:14 Onikişubat/KAHRAMANMARAŞ